Advanced Wieleronderzoek

Fietsblessures kunnen hardnekkig zijn en de oorzaak is niet altijd makkelijk te achterhalen. Dit komt omdat bij een fietsblessure vele factoren een rol kunnen spelen. Hierbij kan je denken aan je fietspositie, je lenigheid, eventuele scheefstanden van het bekken, voetstand, pasvorm van de fietsschoenen, afstelling van de voetplaatjes, enzovoort. Bij het Profysic advanced wieleronderzoek brengen we zoveel mogelijk van deze factoren in kaart door middel van een uitgebreid onderzoek met een dynamische fietsanalyse. Klik hier voor meer info over de onderzoeksonderdelen. 

Aan het eind van het Profysic advanced wieleronderzoek bespreken we de bevindingen met je en ons advies voor behandeling. Sommige dingen kunnen we zelf, zoals bijvoorbeeld het afstellen van de voetplaatjes en het maken van wielerzolen, en voor andere dingen zullen we doorverwijzen naar een andere behandelaar / expert. Wij werken hiervoor intensief samen met onder andere muskuloskeletale artsen, sportartsen, sportfysiotherapeuten, bikefitters, enz. 

Combinatie Profysic sportonderzoek met een bikefit

Wil jij graag jouw sportonderzoek, voor het aanmeten van wielerzolen,  combineren met een bikefit? Dat kan! Op onze locaties in Drunen en Roosendaal hebben we de mogelijkheid om dit samen met Pro4mance te plannen. Door het combineren kan alles op elkaar afgestemd worden zonder dingen dubbel te doen, een Profysic sportonderzoek voldoet dan.​ Lees hier de ervaringen van Stan Koolen, Snobibici.

Interesse? Mail ons voor meer informatie en/of de afspraakmogelijkheden.

bikefitting wieleronderzoek.jpg