top of page
bikefitting wieleronderzoek_edited.jpg

Onze wieleranalyses

Of je nu op zoek bent naar meer comfort in je fietsschoenen of een grondige analyse van je fietsblessure wilt, Profysic biedt de perfecte wieleranalyse voor jou!

Met onze comfort-, plus- en advanced-wieleranalyses hebben we altijd een optie die het beste bij jou past. Dit is niet alleen handig, maar zorgt er ook voor dat alleen de analyses worden uitgevoerd die voor jou relevant zijn. Dit maakt de analyse effectief, doelgericht en voorkomt onnodige kosten. Bij Profysic leveren we maatwerk!

Heb je geen klachten maar wil je wel een comfortzool voor het fietsen laten aanmeten, of ben je op zoek naar een nieuw paar? Dan is de wieleranalyse comfort geschikt voor jou. Ervaar je een blessure of heb je last van een voetkwaal? In dat geval kan de wieleranalyse plus wellicht een passende oplossing bieden. Wil je een brede kijk op je klachten om de mogelijke oorzaak van je blessures te achterhalen? En wil je weten wat het beste voor je is, zoals manuele therapie, bikefitting, wielerzolen, of een combinatie daarvan? Dan raden we de wieleranalyse advanced aan! Hierbij wordt, naast een biomechanische analyse, ook een quick scan op de fiets uitgevoerd.

bottom of page