top of page

Tarieven

(beperkt overzicht, bedragen in €)

Onderzoek

2024

Intake/sportonderzoek

122,00

Wieleranalyses

Wieleranalyses

Wieleranalyse comfort

Wieleranalyse plus

Wieleranalyse advanced

72,50

122,00

171,50

Zolen*

(Een onderzoek/analyse  is noodzakelijk om zolen te kunnen vervaardigen)

Profysic (sport)zolen*

Kinderen < 16 jaar*

Profysic (sport)zolen volwassenen*

Profysic wielerzolen en hybride zolen*

2e Paren**

Profysic (sport)zolen

Volwassenen

Kinderen < 16 jaar

Profysic hybride zolen

145,00

125,00

165,00

125,00

105,00

140,00

* Het tarief van de (sport)podo-therapeutische zolen is opgebouwd uit een therapiedeel en een materiaaldeel. Je vindt het bedrag dan ook opgesplitst terug op je factuur. Het materiaaldeel bestaat uit de kosten die het materiaal en de feitelijke productie van je zool met zich meebrengen. Het therapie gedeelte bevat de werkzaamheden die jouw zool specifiek voor jou maken.

** Onder een 2e paar zolen wordt verstaan een identiek paar, voor hetzelfde doeleind en er geen therapeutische handeling / aanpassingen nodig zijn. Hierbij zit geen afleverconsult en service inbegrepen. Eventueel gewenst afleverconsult zal dan ook los gefactureerd worden. 

Vergoedingen

De meeste verzekeraars kennen een vergoeding voor (sport)podotherapie in hun aanvullende pakketten. Op de website van de NVvP vind je een overzicht met deze vergoedingen. Kijk op: https://www.podotherapie.nl/vergoedingen/

Dit overzicht is met grote zorgvuldigheid samengesteld, er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Wij adviseren je, zeker in geval van onduidelijkheden, contact op te nemen met je zorgverzekeraar.

bottom of page