top of page

Tarieven

(beperkt overzicht, bedragen in €)

Onderzoek

Intake/sportonderzoek

Advanced wieleronderzoek

2023

117,50

165,00

Zolen*

Profysic (sport)zolen volwassenen*

Profysic wielerzolen en hybride zolen

Profysic (sport)zolen < 16 jaar*

145,00

165,00

125,00

2e Paren**

Profysic (sport)zolen volwassenen

Profysic hybride zolen

Profysic (sport)zolen < 16 jaar*

125,00

135,00

105,00

* Het tarief van de (sport)podo-therapeutische zolen is opgebouwd uit een therapiedeel en een materiaaldeel. Je vindt het bedrag dan ook opgesplitst terug op je factuur. Het materiaaldeel bestaat uit de kosten die het materiaal en de feitelijke productie van je zool met zich meebrengen. Het therapie gedeelte bevat de werkzaamheden die jouw zool specifiek voor jou maken.

** Onder een 2e paar zolen wordt verstaan een identiek paar, voor hetzelfde doeleind en er geen therapeutische handeling / aanpassingen nodig zijn. Hierbij zit geen afleverconsult en service inbegrepen. Eventueel gewenst afleverconsult zal dan ook los gefactureerd worden. 

Vergoedingen

De meeste verzekeraars kennen een vergoeding voor (sport)podotherapie in hun aanvullende pakketten. Op de website van de NVvP vind je een overzicht met deze vergoedingen. Kijk op: https://www.podotherapie.nl/vergoedingen/

Dit overzicht is met grote zorgvuldigheid samengesteld, er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Wij adviseren je, zeker in geval van onduidelijkheden, contact op te nemen met je zorgverzekeraar.

bottom of page