top of page

Team Profysic

Ons team bestaat uit zeer ervaren sportpodo-/manueel therapeuten. We stellen ze graag aan je voor.

Team Profysic breed.jpg
Ingrid_team_Profysic.jpg

Ingrid Janssen

 

Functie

Sportpodotherapeut

Manueel therapeut

Klinische gezondheidswetenschapper io

Opleider

 

Bio

Ingrid is in 1995 afgestudeerd als podotherapeut aan de Fontys Paramedische Hogeschool. Vanuit hieruit is zij zich gaan specialiseren in het begeleiden van sporters en behoorde ze tot de eerste groep afgestudeerde sportpodotherapeuten. Daarna volgde zij de opleiding tot manueel therapeut die zij in 2015 met succes afgerond heeft. Op dit moment volgt zij de master 'klinische gezondheidswetenschappen'  aan de universiteit van Utrecht en is ze bezig met haar promotie-onderzoek.

Als sportpodo- / manueeltherapeut begeleidt ze zowel breedte- als topsporters.  Zij schrijft regelmatig voor vakbladen zoals Podosophia en in het wielerblad Fiets. Daarnaast verzorgt zij gastcollege's bij oa de sportpodotherapie-opleiding van Fontys, the International Academy of Osteopathy in Gent. Verder deelt ze haar kennis via Profysic education voor collega manueel- en podotherapeuten en verzorgt zij de vakinhoudelijke trainingen voor Voxelcare.

Zelf is ze regelmatig te vinden op het sportveld voor haar favoriete sporten, basketbal en ijshockey .

 

Specialisme

Ontwikkeling / innovatie

Wielersport

Triathlon

Manuele therapie

 

LinkedIn

http://www.linkedin.com/in/sportpodotherapie

Ingrid Janssen
Lianne van Ooijen

Yannick Warnier

Functie

Sportpodotherapeut

Podo/Manueel therapeut

Wielerspecialist

 

Bio

Yannick is in 2016 afgestudeerd als podotherapeut en in het bezit van de post-bachelor opleiding sportpodotherapie. Voor de opleiding podotherapie heeft Yannick het CIOS afgrond in 2012 en is opgeleid tot fitness instructeur. Vanuit vroeger is er altijd al interesse geweest in de sport. Zelf heeft hij altijd hockey beoefend in de jeugd op landelijk niveau en bij de senioren op overgangsklasse en 1ste klasse niveau. 3 jaar geleden is Yannick gestopt en verder gegaan met zijn tweede passie; racefietsen en mountainbiken. Vanuit zijn eigen sportervaring en studie achtergrond is Yannick in staat om iedere sporter een passend advies te geven en te helpen bij klachten. Hij kan je helpen met de juiste ondersteuning, manuele therapie in de voet en het onderbeen en krachttraining bij verschillende sporten.

 

Specialisme

Wielersport / mountainbiken

Hockey

Fitness

Hardlopen

 

LinkedIn

https://www.linkedin.com/in/yannick-warnier-242742b/

Yannick_team_Profysic.jpg
Yannick Warnier
Lianne_team_Profysic.jpg

Lianne van Ooijen

Functie

Sportpodotherapeut

Manueel therapeut

 

Bio

Lianne  is in 2006 afgestudeerd als podotherapeut aan de Fontys Paramedische Hogeschool. In 2009 is zijn begonnen met de postbachelor opleiding als sportpodotherapeut waar zij in 2011 als een van de eerste haar diploma heeft mogen ontvangen. In 2017 heeft zij haar opleiding tot manueel therapeut afgerond bij de school voor manuele therapie Utrecht. Als sportpodo/manueel therapeut begeleidt zowel top- als breedtesporters, van zwemmers tot wandelaars.

Sinds 2008 is zij werkzaam bij Profysic Sportpodotherapie. Zelf is zij recreatief hardloper vandaar haar affiniteit met atletiek.

 

Specialisme

Atletiek

Wandelen

heup/rug

bottom of page