Close Up of Road Bike

Wielerbegeleiding

Eén van onze specialisaties is de sportpodotherapeutische begeleiding van de wielersporter. Of het nu gaat om wielerzolen om comfortabeler te fietsen of als je eens breder naar je fietsblessure wilt laten kijken waar de mogelijke oorzaak ligt, wij bekijken graag de mogelijkheden met je. 

Dynamisch wieleronderzoek Profysic.jpg

Heb je een blessure tijdens het fietsen en weet je niet of dat het probleem in jou zit, bv een afwijkende voetstand/ scheefstand bekken/ verminderde core of juist jouw fietspositie? Dan is het 'advanced onderzoek wielersport' iets zeker voor jou!

Sportzolen_carbonzolen_zolenjpg.jpg
Sportzolen_carbonzolen_zolenjpg.jpg

Onze wierelzolen zijn dun en gemaakt van carbonfiber of 3d geprint. Ontwikkeld in CAD op jouw 3d scan van jouw voeten. Zo passen ze goed in je schoen en hebben ze een optimaal draagcomfort!

Wielercentrum Brabant

Profysic maakt onderdeel uit van Wieler Centrum Brabant waarin  (para)medische disciplines de krachten hebben gebundeld. Doel om elke wielrenner klachtenvrij en optimaal te kunnen laten presteren. #bikelikeapro

bikefitting wieleronderzoek.jpg

Combi sportpodo -bike fitting

Wil jij een bikefitting en wielerzolen? Dat kan! Op de locaties Roosendaal, Drunen en Eindhoven kan je een bikefitting van Pro4mance combineren. Door deze combinatie is een comfortonderzoek van Profysic voldoende. Mail ons voor de mogelijkheden.