U bent hier

Voxelcare trainingen

Voxelcare is een soft- en hardware-engineeringbedrijf met meer dan 18 jaar ervaring in de ontwikkeling van industriële toepassingen, variërend van speciale CAD / CAM-systemen, contact- en contactloze 3D-scanapparatuur, 2D-scanapparatuur, industriële visie en CNC-systemen voor verschillende soorten machines. In samenwerking met Voxelcare heeft Profysic Education een trainingprogramma opgezet voor gebruikers van Voxelcare, zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van de vele toepassingsmogelijkheden die de software biedt.

Trainingen

De trainingen voor Voxelcare zijn modulair opgebouwd; basis, gevorderde en expert. De basistrainingen zijn bedoeld voor nieuwe gebruikers, hierbij wordt je 'wegwijs' gemaakt in de Voxelcare software. De gevorderde cursussen gaan in op de verschillende productmogelijkheden die Voxelcare biedt, de kennis uit de basistraining is hiervoor een vereiste. Na het volgen van de gevorderde trainingen is er de mogelijkheid tot het volgen van 'expert trainingen', hierbij wordt er meer verdieping gegegeven op verschillende gebieden zoals biomechanica, analyse mogelijkheden meetapparatuur, etc. Kijk snel naar ons trainingsaanbod!

Volgen van training

Er zijn geen 'vaste' data gepland voor de trainingen. Een trainingsdatum wordt gepland als er voldoende geïnteresseerden zijn. Uiteraard zijn in-house-trainingen ook mogelijk of voor gecombineerde groep van meerdere praktijken. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!