U bent hier

Coen Raaijmakers

Naam
Coen Raaijmakers
Functie
Praktijkmanager, Sales advisor Voxelcare Benelux
Bio

Coen is in 1998 afgestudeerd als technisch bedrijfskundige aan de Fontys hogeschool te Eindhoven. Hij heeft gewerkt als projectleider / business consultant op het snijvlak van Business & ICT in de branches logistiek en productie. Veel van deze projecten stonden in het teken van continue verbeteren van de organisatie en de bijbehorende ICT tools.

Sinds maart 2017 is Coen werkzaam bij Profysic waar hij als praktijkmanager de continue verbeterprojecten leidt. Dit van de implementatie van de AVG tot de verbouwing van de praktijk. Ook de dagelijkse gang van zaken, de zoolproductie, ICT, inkoop en logistiek behoort tot zijn aandachtsgebieden. Tevens heeft hij meerdere implementaties van Voxelcare systemen in Nederland gedaan. Als sales advisor Voxelcare Benelux begeleidt hij klanten bij aanschaf van een Voxelcare systeem, van het vastleggen van business requirements tot implementatie van het systeem.

Sportief is hij ook. Naast zijn passie voor het motorrijden is hij ook regelmatig te vinden op het voetbalveld, waar hij als middenvelder zijn team versterkt. 

Specialisme
Projectmanagement
ICT
Kwaliteitssystemen, waaronder ISO
Lean Six Sigma